Prepară rapid ciorbă de legume á la grec
Ciorba de legume á la grec este consistentă și apreciată de foarte multă lume pentru că e uşor de preparat. În plus poţi folosi legumele pe care le ai la îndemână în casă.
Ciorba acrișoară de legume á la grec necesită puține ingrediente pentru preparare.
Ingrediente: 3 cepe, 3 morcovi, un ardei roșu și unul galben, o rădăcină de pătrunjel, o rădăcină de țelină, 3 cartofi, 5 roșii, un ou, 3 linguri de smântână, o lingură de oțet, ulei, pătrunjel și sare.
Mod de preparare:
Tăiem legumele, mai puțin cartofii și roșiile, pe urmă le prăjim într-un vas încins cu ulei. Adăugăm roșiile mărunțite și apă, acoperim cu un capac și gătim la foc mic 15 minute. Adăugăm cartofii tăiați cubulețe, smântâna, oul și oțetul. Condimentăm cu sare și piper și fierbem la foc mic până când cartoful este gata. La final, adăugăm verdeața tăiată mărunt şi poate fi servită.