Redacția Pandurul angajează! Trimite CV-ul tău însoțit de răspunsul la întrebarea: De ce ai vrea să lucrezi la Pandurul? la [email protected] până la data de 15 ianuarie 2025.

Căutăm jurnaliști entuziaști, cu dorința de a face diferența. Experiența este un plus, dar dacă ai talent, ne dorim să te cunoaștem chiar dacă ești la început de drum! Vrem să ai abilități excelente de scriere și documentare, ar ajuta să ai capacitatea ori deschiderea de a lucra sub presiunea termenelor limită. Noi îți oferim un mediu de lucru prietenos și creativ, unde ideile tale vor fi valorizate, șansa de a crește profesional, prin acces la traininguri și mentorat de la cei mai buni din domeniu, posibilitatea de a lucra la materiale care au impact real în comunitatea din Târgu Jiu și nu numai și un pachet salarial atractiv, adaptat pe experiența și performanța ta.

 

(închide)

Rețetă de sezon: tochitură de porc cu cârnați afumați!

Pentru amatorii de bunătăți de sezon o rețetă de tochitură de carne de porc și cârnați afumați este binevenită de Crăciun. Ingredientele principale sunt acum la îndemână iar alături de rețeta savuroasă puteți pune o mămăligă sau ouă cu brânză.

Pe lângă carnea proaspătă de porc vă trebuie cârnați tradiționali afumați, untură și condimente.

Ingrediente:

Tochitură:

    1 kg carne porc

    300 g cârnați afumați

    7 căței usturoi

    4 linguri untură

    2 linguri boia dulce

    3 foi dafin

    2 căni vin alb

    după gust sare, piper

    Mămăligă și ouă:

    2 căni mălai

    5 căni apă

    după gust sare

    4 linguri ulei

    4 buc ouă

    5 linguri brânză

Mod de preparare:

Tăiați carnea în cuburi și cârnați în rondele și curățați usturoi. Tocati usturoiul mărunt topiți untura într-o cratiță și rumeniti carnea. După ce s-a rumenit carnea puneți cârnați și prăjiți totul 3 minute. Adaugă usturoi și mai lăsați două minute după care adăugați două căni de vin alb și un litru de apă și cele trei foi de dafin  apoi acoperiți și  fierbeți la foc mic 40 de minute. La final se adaugă sare, piper și cimbru. Completați cu apă, dacă e nevoie, și înăbușit încă 10 minute.

Pregătiți mămăligă din două căni mălai cinci căni de apă, sare și ulei. Deasupra mămăligii puteți pune ouă ochiuri și apoi să răzuiți brânză.

Vizualizări: 181

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Bucătărie:

Citește și: