Procedură reluată. CE Oltenia caută trei administratori

Complexul Energetic Oltenia a anunțat reluarea procedurii de selecție pentru trei posturi în Consiliul de Administrație al MEDSERV MIN SA, societatea care asigură servicii medicale pentru mineri și energeticieni.

Data de declanșare a procedurii de selecție a fost inițial 7 aprilie 2020. Din cauza epidemiei de Covid-19, finalizarea procedurii s-a decalat.

Săptămâna trecută, CE Oltenia a decis actualizarea comisiei de selecție a candidaților. Președintele comisiei este Grigore-Iustin Popescu, membru în Directoratul Complexului Energetic Oltenia.

Întregul proces se va întinde până la finalul anului, data estimată de finalizare a procedurii fiind 14 decembrie.

Candidații pot depune dosarele până la data de 7 septembrie. După evaluarea lor, se va stabili lista scurtă, iar în termen de 15 zile, cei selectați vor trebui să depună declarația de intenție.

Abia la mijlocul lunii decembrie se dorește convocarea AGA a Medserv Min și adoptarea unei hotărâri cu privire la alegerea, din propunerile de candidați aflați în lista scurtă, a celor trei administratori și încheierea contractelor de mandat.

Condițiile au rămas aceleași. Candidații trebuie să aibă cel puțin trei ani de experiență în management, măcar din poziția de șef de birou. De asemenea, trebuie să nu aibă cazier, să nu fi făcut poliție politică și să nu aibă fapte în cazierul fiscal.

Pentru unul din posturi se cer studii medicale, iar pentru celelalte două Drept și Științe Economice.

Lista lungă, lista scurtă și propunerile de nominalizare au caracter confidențial și nu vor fi publicate, anunță CE Oltenia.

Vizualizări: 2,722

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: