Probleme mari de lot la Pandurii. Doar 14 jucători la antrenament

Pandurii acuză mari probleme de lot înaintea meciului cu liderul Seriei a 7-a, CSM Reşiţa. Antrenorul Mario Găman a mai avut miercuri la antrenament doar 14 jucători, mulţi absentând din cauza accidentărilor şi doi fiind convocaţi la echipele naţionale.

Pandurii abordează meciul cu CSM Reşiţa cu infirmeria plină şi absenţe datorate convocărilor la echipele naţionale. Andrei Georgescu a fost convocat la naţionala U 20 iar spaniolul Eric de Las Heras Izquierdo este la naţionala din Andora. Alți trei jucători de bază sunt accidentați în această perioadă dar astfel de absenţe au fost simţite mereu după reluarea campionatului. „Avem din nou probleme medicale. La niciun meci nu am putut alinia cel mai bun 11, nu am putut merge pe un nucleu de bază, fie că vorbim de partide oficiale, fie că vorbim de amicale. Vor lipsi, cu siguranță, Pleașcă, Aerts şi Gomes care sunt trei absențe notabile. Bebeto are probleme mari, nu s-a antrenat în această săptămână și vedem dacă îl vom putea folosi. Mai sunt probleme medicale la Trușescu și Peia. Miercurii, la antrenament, am avut 14 jucători seniori”, a spus antrenorul Găman la Accent Tv, recunoscând că  trebuie să găsească soluţii pentru meciul de vineri cu CSM Reşiţa: „Asta este, trebuie să ne adaptăm și să găsim soluția și tactica ideală pentru meciul cu Reșița, pentru că întâlnim o echipă cu personalitate, care joacă fotbal și are pretenții mari. Dacă nu suntem pregătiți, putem avea surprize neplăcute, putem pierde la o diferență mare. Trebuie să fim concentrați, montați și să nu mai facem greșeli individuale. Dacă vom fi conectați permanent la joc, putem emite pretenții la un rezultat pozitiv. Am încredere în băieți că acest meci este o șansă pentru ei. Cu echipele bune trebuie să îți arăți valoarea și cred că e o motivație în plus pentru ei”.  

Meciul dintre Pandurii şi CSM Reşiţa se va disputa vineri, cu începere de la ora 15:00, Pe stadionul Municipal din Târgu Jiu.

Vizualizări: 359

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: