Primarul caută vinovaţii pentru plata către Pandurii

Primăria Târgu Jiu a pierdut şi ultimul proces cu Pandurii Târgu Jiu şi va face plata hotărâtă prin decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie către clubul de fotbal. Primarul Marcel Romanescu spune că va căuta vinovaţii pentru plata acestor bani şi ia în calcul deschiderea unui proces pentru a-i recupera.

Primarul Marcel Romanescu spune că va analiza dacă poate fi deschis un nou proces în cazul clubului Pandurii, pentru recuperarea sumelor de bani datorate clubului, şi care urmează să fie achitate, de la foștii consilieri locali, care au aprobat, în trecut, documentele pentru finanțarea clubului Pandurii.

“Este o solicitare pe care o voi face compartimentului de specialitate, care va analiza acest caz. Ulterior trebuie să ne îndreptăm împotriva persoanelor care se fac vinovate de acest prejudiciu care se creează municipalităţii din Târgu Jiu. Încă nu pot să mă pronunţ asupra persoanelor pe care ar trebui să le acţionăm în judecată pentru recuperarea acestui eventual prejudiciu. Însă, în condiţiile în care vom achita această sumă este clar că, pe analiza care se va face de către compertimentul de specialitate vedem exact cine se face vinovat, dacă vor fi vinovaţi”, a spus edilul la Radio Infinit, luând totuşi în calcul şi posibilitatea, normală de altfel pentru că procesul a fost pierdut deja, ca totuşi să fi fost vorba de o finanţare legală, şi să nu existe nici un vinovat: „Există şi posibilitatea ca să fi folosit toate căile legale iar din acel moment suma să fie datorată legal de către autoritatea publică locală. Şi, din acel moment nu trebuie să ne mai îndreptăm împotriva nimănui”.

De altfel, pentru o perioadă scurtă, chiar şi primarul Marcel Romanescu s-a aflat printre acei consilieri care au aprobat sumele cu care urma să fie finanţat clubul Pandurii şi cunoaşte foarte bine situaţia de la acel moment dar şi legalitatea demersurilor respective.

Vizualizări: 3,603

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: