A pus camere video în comună și a fost reclamat la Poliție

Situație complicată în comuna Bustuchin, după ce primarul a instalat un sistem de supraveghere video în localitate. Deși camerele au fost deja de folos și au surprins o tâlhărie, primarul s-a trezit reclamat la Poliție. Chiar un consilier local i-a făcut plângere.

Edilul din Bustuchin, Ion Ciocea, a anunțat că a instalat 25 de camere video în mai multe zone din localitate. Deja, sistemul de supraveghere și-a demonstrat eficiența și a ajutat Poliția să găsească autorii unei tâlhării.

Nu toți localnicii au văzut cu ochi buni sistemul de supraveghere video. Așa s-a trezit primarul cu plângere la Poliție și a fost chemat să dea explicații după ce chiar un ales local l-a reclamat.

„Am pus 25 de camere video în toată comuna. E un sistem de supraveghere foarte deștept. Am avut o situație. S-au dus peste o tânără, au bătut-o, i-au luat banii. Dacă nu aveam camere, nu prindeau făptașii. Sunt utile. Un consilier local m-a reclamat și acum trebuie să mă duc la Poliție, să dau declarații”, a declarat Ion Ciocea, la Radio Accent.

Alesul local ar fi reclamat o deturnare de fonduri în dreptul achiziției sistemului de supraveghere video.

Vizualizări: 16,719

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: