Primărie construită de la zero în Gorj, cu un milion de euro

În două luni, funcționarii primăriei Câlnic se vor muta într-un sediu nou, realizat cu fonduri prin Compania Națională de Investiții. Valoarea totală a investiției se ridică la aproximativ un milion de euro.

 

Lucrările la noul sediul al primăriei din Câlnic au început în luna august a anului trecut. Constructorul dă asigurări că în aproximativ două luni de zile investiția va fi gata, iar funcționarii își vor putea desfășura activitatea în condiții decente.

 

În prezent angajații lucrează într-o locație în care cândva a funcționat Judecătoria, precum și școala primară din comună, iar trecerea anilor și-a pus amprenta. Clădirea cu o vechime de peste 8 decenii a început să cedeze. Lucrarea finanțată prin Compania Națională de Investiții avea ca termen de finalizare doi ani.

 

“Se lucrează la noul sediu al primăriei și sperăm că în două luni investiția va fi gata. Clădirea în mare parte este finalizată, acum se lucrează la finisaje și așteptăm dotările. Lucrările au început anul trecut și sunt gata mai repede decât termenul stabilit inițial”, a precizat Dumitru Vulpe, primarul din comuna Câlnic.

 

Noul sediu a fost ridicat chiar în spatele actualei primării, lângă Centrul de Informare Turistică, iar în fața noii locații va fi amenajat un loc de joacă.

Vizualizări: 2,736

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: