Avarii dese la conducta de apă dintr-o comună din Gorj. Edil: Peste tot sunt probleme

Localnicii din satul Piscuri al comunei Plopșoru se plâng de faptul că sistemul de alimentare cu apă creează mereu probleme. Aici apar frecvent avarii și nici nu se repară bine pe o parte și se sparge țeava în altă parte. Edilul din comuna susține că acordă o atenție deosebită sistemului de alimentare din acest sat, al cărui beneficiar este.

 

”Conducta de apă din satul Piscuri se sparge din metru în metru. Muncesc oamenii fără să mai poată face față la avariile apărute pe conductă și se fac numai cârpeli”, reclamă un localnic din sat.

 

Primarul din comuna Plopșoru, Grigorie Petre, locuiește în satul Piscuri și susține că este normal să mai apară și avarii dar acordă o atenție deosebită sistemului de aici pentru că și el este racordat la rețea. ”Știți unde locuiesc eu? Vă spun eu. În satul Piscuri și de ce ar fi vreo problemă că se mai sparge țeava. Mai apar avarii că este normal, chiar și fisuri în conductă. Peste tot sunt aceste probleme nu doar la Piscuri. Vreau să vă spuncă și eu sunt racordat la rețea. Vreți să spuneți că eu nu am grijă de mine și de unde beau apă?”, a declarat Grigorie Petre.

 

 

 

 

 

 

 

Vizualizări: 1,432

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: