Primăria Polovragi promovează pensiunile din zonă, pentru a atrage turiști

Autoritățile locale din comuna gorjeană Polovragi au o strategie interesantă pentru dezvoltarea turismului în zonă. Anual, echipa de promovare a comunei prezintă pe site-ul instituției, dar și pe pagina de facebook, toate pensiunile și casele de vacanță din localitate. Nu este o prezentare oarecare, ci povestea fiecărui loc unde turiștii pot să se cazeze.

Este pentru al treilea an consecutiv când autoritățile locale din Polovragi încep promovarea pensiunilor și a caselor de vacanță, mai ales că se apropie sărbătorile. ”Începând cu data de 10.11.2021, echipa de promovare a Comunei Polovragi va prezenta în perioada următoare, în fiecare zi, unitățile de cazare din comuna noastră disponibile pentru perioadele 30 noiembrie-1 decembrie, Crăciun și Anul Nou. Vă invităm pe meleagurile noastre, într-un sat melancolic cu oameni mărinimoşi, ale căror vieţi sunt legate de muncă şi familie.... sat binecuvântat cu de toate: apa Oltețului, dealuri şi zone frumoase, câmpie.

... aşa e satul nostru!.. ţinuturile noastre natale! ... satul Polovragi, satul de la poalele Munților Parâng și Căpățânii!”, este anunțul făcut de autorități pe pagina de facebook.

Primarul din comuna Polovragi speră ca în felul acesta să sprijine pensiunile din localitate, dar și să atragă cât mai mulți turiști în zonă. ”Noi facem acest lucru cam de vreo trei ani. Încercăm în felul acesta să sprijinim pensiunile și casele de vacanță din Polovragi, mai ales că vin sărbătorile. Facem această promovare de câte ori avem ocazia. Noi avem peste 30 de locații de cazare, am cerut acordul proprietarilor să facem acest lucru, dar mai ales să le spunem povestea, sperând că în felul acesta atragem cât mai mulți turiști. În felul acesta au și dumnealor de câștigat dar și noi”, a spus primarul Gheorghe Epure.

Echipa de promovare a primăriei Polovragi a făcut o primă vizita la Pensiunea Ana Maria. ”Ne începem ziua cu primul popas, la pensiunea Ana Maria, administrată de Ancuța și de Nicu, o familie muncitoare și niște gazde amabile și primitoare. Visul lor de a construi o unitate de cazare care contribuie la dezvoltarea comunei a devenit realitate în urmă cu câțiva ani, iar prin respectul față de turiști și prin ospitalitatea specifică polovrăgenilor și-au creat un nume, iar pensiunea s-a făcut repede cunoscută, un atuu fiind și faptul că aceasta este situată în vecinătatea târgului de Sfântul Ilie ce are loc anual în luna iulie.

Pensiunea Ana-Maria din Polovragi are grădină și terasă. Gazdele noastre pun la dispoziție o bucătărie comună și facilități de grătar. De asemenea, oaspeții au la dispoziție un loc de joacă pentru copii, acces gratuit la internet WiFi și parcare privată gratuită…”.

Vizualizări: 898

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: