Prețul abonamentelor la meciurile Universității Craiova!

Oltenii se pregătesc pentru stagiunea 2024 - 2025 pe toate fronturile. Dacă echipa se află în cantonament, în Austria, sub comanda lui Costel Gâlcă, clubul dă deja startul la vânzarea abonamentelor.

Universitatea Craiova a avut sezonul trecut 4.300 de abonați, iar pentru sezonul viitor vrea să-și asigure cel puțin aceeași masă de bază la meciurile de acasă, în Superliga, sezon regular plus play-off/play-out, dar și în tururile preliminare din Conference League.

Ca urmare, a pus la cale o strategie inedită. Vechii abonați au 8 zile pentru a reînnoi și beneficiază de prețuri mai mici decât aceia care își cumpără primul abonament.

Au fost anunțati printr-un mail special, cu un mesaj exclusiv dedicat lor din partea managementului clubului, în care li s-a comunicat strategia de transferuri a lui Constantin Galca și profilul jucătorilor căutați.  În paralel, pe site-ul clubului, pentru prima dată în România, a fost creată o pagină specială ce conține informații despre abonamente, landing page. Acolo sunt disponibile toate detaliile necesare despre noul sezon.

Universitatea Craiova a lansat abonamente „standard”, „senior”, „student”, „family stand” și „corporate”. Prețuri sunt pentru toate buzunarele iar juveții se laudă că sunt „printre cele mai mici din țară”.

Unul standard, spre exemplu, îi costă pe vechii abonați 199 RON la peluză, 399 la tribuna a doua și 1.099 la tribuna VIP. Pentru cei care cumpără prima oară, prețurile sunt mai mari: 249 RON, 499 RON, respectiv 1.299 RON.

Seniorii sunt găzduiți doar la tribuna a 2-a. La reînnoire îi costă 299 RON. Sau 379 RON, dacă vor în sectorul 10, unul mai special. Dacă-și achiziționează prima oară, trebuie să scoată din buzunar 349 RON.

Pentru studenți, prețurile sunt reduse substanțial: 99 RON la reînnoire și 129 RON un abonament nou. Pentru familiștii prețurile variază, funcție de numărul de adulți și de copii.

De la 499 de lei (1 adult/1 copil) până la 1.629 RON (2 adulți/4 copii), la reînnoire, și de la 599 la 1.919 RON la achiziționarea unuia în premieră. 

„Corporate” sunt, cum era de așteptat, cele mai scumpe. La tribuna VIP ajung până la 10.599 RON la reînnoire și 10.999 RON la prima achiziție.

Vizualizări: 626

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: