Poliția continuă cercetările în cazul tânărului prins cu droguri. Se impune o discuție serioasă pe consumul de droguri?!

IPJ Gorj continuă cercetările în cazul tânărului de 21 de ani care a fost prins cu o punguță cu un praf suspect.  El a fost identificat la o petrecere organizată în cadrul proiectului Capitala Tineretului. În fapt, tânărul a fost depistat de reprezentanții firmei de pază angajată de organizatori, care au chemat poliția. 

Citește și: Drogați la volan! Au fost descoperiți în aceeași seară!

Tânărul în vârstă de 21 de ani, rezident în municipiul Târgu Jiu, avea asupra sa un ambalaj din folie transparentă ce conținea o substanță pulverulentă.

Evenimentul a avut loc în incinta unui local public din municipiul Târgu Jiu 

Polițiștii au intervenit la solicitarea firmei de pază și au procedat la identificarea tânărului în cauză. În urma verificărilor efectuate asupra ambalajului, s-a constatat că acesta conținea o substanță pulverulentă de natură neidentificată la prima vedere.

Întrucât situația prezenta elemente potențial periculoase, polițiștii au decis să ridice substanța în cauză și să o înainteze către structurile competente pentru efectuarea ulterioară a analizelor și testelor necesare. 

Vizualizări: 1,625

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: