Șase zile fără apă caldă. Se întâmplă într-un oraș din Gorj!

Situație incredibilă în municipiul Motru din județul Gorj! Timp de șase zile, cei care locuiesc în acest oraș nu vor avea apă caldă la robinete. Anunțul a fost făcut de Uzina de Agent Termic și Alimentare cu Apă Motru. 

O avarie, care va fi cu greu remediată, a dus la crearea acestei situații.

„Datorită unor avarii la rețeaua subterană de transport agent termic împreună cu UAT Motru am stabilit întreruperea apei calde menajere, în perioada 28.08.2023-03.09.2023.
 Precizăm că, durata intervenției este mare întrucât accesul la rețeaua respectivă necesită decărcarea întregii rețele, răcirea canalului subteran(cca.3 zile), reîncărcarea acesteia și pornirea”, transmit reprezentanții UATAA Motru.

Aceștia nu au ratat nici ocazia de a le reaminti motrenilor să își achite facturile restante, care au atins sume colosale.


„Cu această ocazie revenim la rugămintea de a vă achita datoriile restante pentru ca societatea noastră să poată efectua reparațiile necesare funcționării și achiziționării combustibilului necesar perioadei de iarnă”, au mai transmis cei aflați la conducera uzinei.

Vizualizări: 1,962

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: