PNL Gorj încearcă să scoată AUR din cursa electorală

PNL Gorj a contestat în instanță listele de candidați ale AUR. Motivul este același invocat peste tot în țară, listele nu sunt semnate așa cum prevede statutul AUR, de Simion și de Târziu, ci numai de unul dintre ei.

Tribunalul Gorj a respins cererea liberalilor. "Respinge ca neîntemeiată contestaţia formulată de contestatorul Partidul Naţional Liberal Filiala Gorj împotriva Deciziei nr.9 din 16.10.2024 şi Deciziei nr.10 din 16.10.2024 emise de Biroul Electoral de Circumscripţie Judeţeană nr.20 Gorj. Cu drept de apel în termen de 48 de ore de la pronun?are, la Curtea de Apel Craiova. Cererea de apel se depune la Curtea de Apel Craiova, sub sancțiunea nulității. În baza art.59 alin.7 din Legea nr.208/2015, hotărârea dată se afișează, în mod vizibil, la sediul Tribunalului Gorj. Pronunţată azi, 18.10.2024,ora 15:10, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, la Tribunalul Gorj", se arată în minută.

Și câteva persoane fizice au depus plângeri similare. Este vorba despre Constantin Popescu, Pop Nicola Alin, Mihai Panduru, dar și cererile lor au fost respinse.

Curtea de Apel Craiova va lua decizia finală.

Vizualizări: 1,002

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: