Primar: "După alegeri am luat BAC-ul. M-am înscris la două facultăți"

A fost o vară de foc pentru viitorul primar din comuna gorjeană Plopșoru, care așteaptă din zi în zi să-și preia mandatul. După ce a câștigat alegerile din luna iunie, Gheorghe Șoșoi a intrat în febra examenului de Bacalaureat, iar acum este student la două facultăți și așteaptă să ocupe fotoliul de primar.

"Am candidat pentru funcția de primar pentru că am fost plecat 15 ani în Italia la muncă, iar când am revenit acasă să-mi fac propria afacere am văzut că, în Plopșoru, timpul parcă a stat în loc. După alegeri, am dat Bac-ul, m-am pregătit, am învățat și l-am luat cu 7.01. M-am înscris la două facultăți, la Administrație Publică la Târgu-Jiu și la Facultatea de Mediu la Petroșani. Eu imediat ce am terminat liceul am plecat în Italia să fac bani și nu am dat examenul. Am vrut să am afacerea mea și acum am dat și examenul", a declarat liberalul Gheorghe Șoșoi.

Gigi, așa cum îl știu sătenii din Plopșoru, așteaptă acum să-și preia mandatul și să se apuce de treabă.

"Eu cred că este un moment important, dar am încredere în mine și în echipa mea. Oamenii așteptă o schimbare și nu îi voi dezamăgi. Voi respecta tot ce am promis în campanie. Cea mai mare provocare este introducerea sistemului de gaze în comună, investiție așteptată de toată lumea. După ce voi prelua mandatul, aștept cetățenii la primărie să-mi spună punctual ce probleme au și să încercăm să le rezolvăm", a mai spus Gheorghe Șoșoi.

Nou primar al comunei Plopșoru a candidat din partea Partidului Național Liberal și a reuși să câștige în fața primarului social-democrat Petre Grigorie, unul dintre primarii din Gorj cu cele mai multe mandate.

Vizualizări: 1,883

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: