Zburat de pe lista AUR pentru că n-a dat bani

Singurul deputat al AUR din zona Olteniei, Ringo Dămureanu, nu a mai prins loc pe liste pentru alegerile parlamentare din 1 decembrie. Acesta publică o înregistrare video de 25 de minute în care vorbește despre această problemă.

Deputatul AUR Ringo Dămureanu, ales în Dolj, a anunțat miercuri, 16 octombrie, că nu a fost inclus pe lista pentru alegerile parlamentare din acest an.

„Astăzi AUR mi-a spus adio. După ce am reprezentat cu cinste și onoare județul Dolj și regiunea Oltenia în Parlamentul României timp de 4 ani, fiind cel mai activ deputat din regiune dintre toate partidele, AUR a depus azi la Dolj listele de candidați la Senat și Camera Deputaților pentru mandatul 2024-2028 fără a mă înscrie pe nicio poziție, fără a-mi da nicio explicație. Vă las pe voi să analizați această decizie”, scrie deputatul.


Ulterior, acesta a revenit cu o acuzație gravă: "VÂNDUT". Primele dezvăluiri despre escrocheria AUR, cum sunt vândute locurile pe liste cu 60.000 euro bucata. CINE NU PLĂTEŞTE ESTE EXCLUS. Voi ați fi de acord să îi votați pe cei care și-au cumpărat locurile pe liste?”.

Lista AUR Dolj pentru Camera Deputaților este deschisă de către Cosmin Iosub, unul dintre fondatorii partidului, el fiind urmat de către președintele filialei, Ionele Gheorghe. În schimb, la Senat, primul pe listă este Marian Vasile, candidatul AUR la alegerile pentru Primăria Craiova, acesta fiind urmat de către profesorul Alexandru Gîdăr.

Vizualizări: 2,447

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: