Deputat acuzat că a lovit intenționat mașina fostei soții în trafic

Dosar penal pentru amenințări pe numele deputatului PNL George Paladi, după ce acesta ar fi provocat luni, 14 octombrie, un accident rutier în municipiul Brăila.

Potrivit IPJ, bărbatul în vârstă de 45 de ani ar fi provocat intenționat un accident de circulație după ce ar fi lovit mașina condusă de fosta soție.

El mai este acuzat de agenți că după producerea accidentului ar fi amenințat-o pe femeie, scrie Debraila.ro.

Deputatului PNL afirmă că faptele s-ar fi petrecut exact invers, că fosta soție ar fi intrat intenționat în autoturismul condus de el.

„La data 14 octombrie a.c., la ora 12:50, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brăila au fost sesizați prin apel 112 de către o femeie cu privire la faptul că ar fi amenințată de fostul soț.

La fața locului polițiștii au identificat femeia în cauză, care a declarat că ar fi avut un conflict spontan cu fostul soț, un bărbat de 45 de ani, în urma căruia acesta ar fi amenințat-o cu acte de violență și ar fi blocat-o în trafic cu autoturismul, provocând avarii la autovehiculul condus de aceasta.

Persoanele implicate au fost invitate la sediul poliției în vederea continuării verificărilor și a clarificării situației”, a transmis IPJ Brăila.

În urma cercetărilor, deputatului PNL George Paladi a fost amendat cu 600 de lei și de asemenea i s-a reținut permisul de conducere pentru 60 de zile.

„În cauză a fost întocmit dosar penal în care sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare”, mai precizează IPJ Brăila.

Fiind contactat de G4Media, deputatul a spus că „nu aș vrea să comentez prea mult despre asta, este vorba de o problemă personală. Legat de accident, vă pot spune că ea m-a lovit pe mine, nu eu pe ea. În fotografii se poate observa că mașina mea este lovită în spate, iar pe lateral există o dungă pe întreaga lungime a autoturismului. Dacă eu pot face asta în mișcare… Oricum, justiția va stabili exact cine este vinovat”.

Deputatul George Paladi a fost ales în anul 2020 pe listele PSD Brăila, dar în anul 2023 a trecut la PNL.

Vizualizări: 1,241

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: