AUR Gorj are candidați, dar nu are lista gata

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) și-a anunțat candidații pentru alegerile parlamentare din Gorj, dar fără a preciza ordinea acestora pe liste, semn că negocierile nu s-au terminat.

Lista candidaților include nume precum Micea Ceambur (consilier AUR la Negomir), Răducu Isărescu (consilier local la Turceni), Victor Sprîncenatu (consilier local la Tismana), Radu Bîrdăcel (primarul de Căpreni), Ionuț Sandu, Gheorghe Caralicea, Adrian Zorlescu (consilier județean), Eduard Lădaru (consilier municipal la Târgu Jiu), Ionuț Dodenciu și Adana Negrea.

Un aspect interesant este că pe lista AUR Gorj pentru alegerile parlamentare va figura și o persoană de la București. Medicul Ionuț Sandu a fost anunțat pe scena de la Craiova, unde AUR și-a prezentat candidații pentru posturile de deputați și senatori.

“La Craiova, fiecare județ și-a prezentat candidații, dar nu s-a separat între cele două camere. Încă nu se știe. Așteptăm zilele următoare să aflăm. În principiu, AUR va veni cu aceleași persoane care au participat și la locale. Ionuț Sandu este o surpriză și pentru mine, probabil este un reprezentant de la nivel central, o persoană probabil capabilă, ca alt motiv nu văd pentru care ar fi pe lista noastră”, a spus Adrian Zorlescu, candidatul AUR la Consiliul Județean Gorj, pentru Radio Infinit.

Ionelia Priescu, președintele AUR Gorj, a declarat la același post de radio: “Sperăm noi ca mâine sau poimâine cel târziu să ieșim noi într-o conferință de presă și să anunțăm ordinea pe listă. În cadrul evenimentului de la Craiova au fost prezentați cei 11 oameni de AUR care fac parte din lista de candidați, însă ordinea preferăm să o anunțăm în conferință de presă. Nu este o întârziere, am căutat cea mai bună variantă”.

Mai sunt câteva zile în care partidele își pot înregistra candidații, astfel că misterul se va lămuri curând.

Vizualizări: 997

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: