Primarii PSD se pregătesc să mănânce pop-corn în turul al doilea

Primarul PSD din comuna gorjeană Slivilești, Sorin Bucurescu, consideră că cel mai simplu pentru Marcel Ciolacu să câștige alegerile ar fi să intre în turul al doilea cu George Simion, candidatul AUR, sau cu Nicolae Ciucă de la PNL.


Bucurescu este de părere că Partidul Național Liberal își dorește să piardă alegerile, de aceea ar fi desemnat cel mai slab candidat din toate timpurile.

"PNL-ul a ales un candidat extrem de slab. Dacă PSD intră în turul doi cu George Simion sau Nicolae Ciucă, vor fi ușor de câștigat alegerile. Ciucă este cel mai slab candidat propus de PNL vreodată. Sincer nici nu poate fi comparat cu Traian Băsescu sau cu Iohannis. Din păcate Geoană nu are un partid în spate, dar nu trebuie să uităm că el a câștigat cândva alegerile prezidențiale. Mai mult nu comentez", a spus Bucurescu.

Cu Ciucă sau Simion in turul doi, membrii PSD nu ar trebui să muncească foarte mult. "Turul doi se va câștiga ușor și cu Simion, dar și cu Ciucă. Ciucă o fi bun în armată, o fi bun conducător de oaste, dar în politică e nevoi de altceva. Nu putem compara un batalion cu o țară întreagă. Să fii un politician adevărat trebuie să ai mereu cuvintele la tine și să știi să și jonglezi cu ele", a mai adăugat Bucurescu.

Optimismul primarului amintește de candidatura lui Ponta vs. Iohannis. Și Ponta a mâncat pop-corn în turul al doilea și rezultatul îl știm cu toții.

Vizualizări: 1,011

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: