"Opțiunea" lui Romanescu ține pe loc negocierile pentru o majoritate la Târgu Jiu

Discuțiile pentru o majoritate în Consiliul local Târgu Jiu, împotriva PSD, sunt pe loc deoarece Adrian Tudor, liderul local al verzilor, nu este dispus la negocieri. Mai mult, primarul PSD Marcel Romanescu a declarat că Adrian Tudor este opțiunea sa pentru funcția de viceprimar. Tudor este cel care a avut ca mesaje principale la alegerile pentru primărie, în iunie, "Oprim jaful" și "Stop Romanescu”.

Eduard Lădaru, consilier AUR, a declarat că sunt discuții între AUR și PNL pentru o majoritate la Consiliul local Târgu Jiu, însă nu se poate face fără Partidul Verde. Ori, liderul verzilor, Adrian Tudor, este în negocieri cu PSD pentru postul de viceprimar.


"Se poartă discuții, noi cei de la AUR am făcut demersuri pentru a contura o majoritate în favoarea cetățenilor din Târgu Jiu. Nu este o alianță propriu-zis, sunt discuții informale pentru a stabili o strategie pentru Târgu Jiu. Din păcate, ușa Partidului Verde a fost permanent închisă”, explică Eduard Lădaru, consilier AUR.

Adrian Tudor a refuzat să comenteze discuțiile cu PSD, schimbarea macazului necesitând o explicație foarte bună, dat fiind că Tudor a făcut o campanie electorală agresivă împotriva primarului Marcel Romanescu, alături de care, se pare, va conduce Târgu Jiu.

Vizualizări: 890

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: