Marcel Romanescu: Opțiunea mea este Adrian Tudor

Adrian Tudor s-ar putea întoarce la primărie, în postul de viceprimar de Târgu Jiu, după ani de conflict cu actualul primar Marcel Romanescu.

Negocierile pentru posturile de viceprimar sunt în toi la nivelul județului, dat fiind că a început preluarea mandatelor, însă la Târgu Jiu se mai negociază un singur post, deoarece unul va fi ocupat de Bogdan Bejinaru, viceprimar în funcție.

Celălalt vice, Gabriel Coica, va rămâne în echipa sa, după cum declara Romanescu la o emisiune tv, urmând probabil să i se găsească un post de consolare, după pierderea alegerilor. În locul său va fi viceprimar, cel mai probabil, Adrian Tudor. 

Marcel Romanescu, primarul din Târgu Jiu, a declarat că a avut întâlniri cu Adrian Tudor, liderul partidului Verde. Acesta a declarat că discuțiile nu s-au finalizat, dar opțiunea sa este Tudor.  

"Discuțiile se poartă în continuare la nivelul Biroului Permanent, la nivelul domnului Weber și domnului Cosmin Popescu. Eu mi-am exprimat opțiunea, opțiunea mea este Adrian Tudor. Dar nu este doar decizia mea”, a spus Romanescu. (M.M.)

Vizualizări: 1,869

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: