Își vor trăda primarii partidul? "Ne întoarcem la dictatură"

A început numărătoarea inversă până la startul campaniei electorale pentru alegerile parlamentare și prezidențiale. Primarii gorjeni au pronosticuri în ceea ce privește viitorul președinte al României, dar și între cine se va da lupta finală. Sunt suspiciuni că mai mulți edili social-democrați vor cere electoratului să voteze cu independentul Mircea Geoană.

Pentru primarul din comuna gorjeană Turburea lucrurile sunt destul de clare. Candidatul PSD la fotoliul de președinte al României va fi clar în turul al doilea cu George Simion de la AUR. Ion Bârcă explică clar de ce este sigur de această confruntate politică.

"Noi cei de la PSD nu ar trebui să ne plângem sau să ne facem probleme. La Gorj clar o să ieșim învingători. Diferența de procente la turul doi va fi de 15%, dacă nu va fi așa eu îmi tai gâtul. Ultima bătălie va fi între Marcel Ciolacu și George Simion. Ceilalți sunt slabi. Mircea Geoană e un om al trecutului, Nicolae Ciucă este un om calculat, dat ce facem noi, ne întoarcem înapoi la dictatură? Iar de doamna Elena Lasconi ce sa zic, noi ne dăm pe mâna ei?", a declarat primarul din comuna Turburea.

Primarul din comuna Bengești-Ciocadia îi vede în turul al doilea pe Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă. "În turul doi vor fi sigur Ciolacu și Ciucă, pentru că are în spate un partid mare. Dacă vor munci toți primarii cu motoarele turate va câștiga Marcel Ciolacu", este părerea lui Victor Georgia.

Primarul liberal Liviu Cotojman are o altă părere. Primarii PSD vor trăda, lucru care îi va duce în turul al doilea pe Mircea Geoană și Nicolae Ciucă.

"Va intra în turul doi clar Nicolae Ciucă și cel mai mai probabil cu Ciolacu sau Geoană. Aici se joacă, pentru că ambii dispută electoratul PSD-ului, iar sondajele care-i vizează pe cei doi nu reflectă realitatea. Am avut discuții cu mulți primari de la PSD și sunt împărțiți, unii îl vor susține pe Ciolacu, iar alții pe Geoană. Nu exclud o confruntare finală Ciucă - Geoană.", a spus Liviu Cotojman.

Partidele cu mulți primari sunt avantajate și în alegerile parlamentare și prezidențiale.

Vizualizări: 1,297

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: