Când nu protestează la CEO, candidează la parlamentare

Un lider sindical din Complexul Energetic Oltenia, inițiatorul mai multor acțiuni de protest ale minerilor, Constantin Crețan, președinte al Federației Muncii, este candidat la alegerile parlamentare pe lista Partidul Social Democrat Independent (PSDi).

În județul Gorj, lista pentru Camera Deputaților va fi deschisă de liderul PSDi, Constantin Crețan, în timp ce Iulian Horneț, inventatorul pirolizei, va ocupa prima poziție la Senat.

Constantin Crețan a declarat presei că pe listele electorale se regăsesc cadre militare, sindicaliști, politicieni, dar și foști miniștri. De asemenea, Ecaterina Andronescu, fost ministru al Educației, va candida la Senat din partea PSDi.

Locul său nu pare a fi bătut în cuie, dat fiind că sindicalistul Crețan spune că, deși el deschide lista pentru Camera Deputaților, este dispus să cedeze locul în favoarea unei persoane mai bine pregătite, dacă va fi cazul.

Crețan este și purtător de cuvânt al PSDi Gorj. Denumirea asemănătoare cu clasicul PSD ar putea să îi aducă o mână de voturi.

Vizualizări: 857

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: