Noii vicepreședinți de la CJ Gorj, ținuți la secret

Partidul Social Democrat Gorj a anunțat că a stabilit care vor fi cei doi vicepreședinți ai Consiliului Județean, însă nu a făcut publice numele acestora. Limpede nu este nici cu cine va face PSD majoritate în Consiliul Local Târgu Jiu. A fost vehiculat numele lui Adrian Tudor pentru un post de viceprimar în schimbul alianței Verzilor cu social-democrații, dar nici acest lucru nu a fost parafat încă.

Liderul PSD Gorj, Mihai Weber, le-a spus jurnaliștilor că va avea discuții cu primarii din Târgu Jiu și Motru pentru stabilirea majorității în noile Consilii. A ținut să sublinieze că la Consiliul Județean se știu deja vicepreședinții, însă numele sunt deocamdată secrete. 

“Vom avea o discuție inclusiv cu primarii de municipii și cu toate localitățile, acolo unde trebuie să facem majorități. În momentul de față, organizația PSD Gorj are majoritatea în 35 de localități, inclusiv la Consiliul Județean. S-au stabilit și vicepreședinții, dar vă vom comunica în momentul în care vom avea o discuție foarte clar”, a declarat liderul PSD Gorj, Mihai Weber, după depunerea candidaturilor pentru parlamentare.

Vizualizări: 1,567

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: