Candidații PNL Gorj la alegerile parlamentare

Candidaţii PNL Gorj la alegerile pentru Parlamentul României şi-au depus, astăzi, dosarele de candidatură la sediul Biroului Electoral Judeţean (BEJ), fiind depuse, totodată, şi listele cu cele 18.750 de semnături.

Primul la Senat este Iulian Popescu, fostul prefect de Gorj, fiind urmat de primarul din Rovinari, Robert Filip. Pe locul trei este Adriana Rădoi, inspector școlar general adjunct. Pe patru fostul primar din Motru, Gigel Jianu. 
 
Pentru Camera Deputaților, primul pe listă este președintele PNL Gorj, Ion Iordache, urmat de Ion Sârbu - medic militar și general în rezervă, și primarul din Roșia de Amaradia, Liviu Cotojman.

Pe lista de deputați sunt și Maria Moța, fosta președintă a organizației de femei, secretarul general Alin Cărăgui și viitorii consilieri județeni Ionel Burtea și Andra Firan. 

”Vrem să informăm gorjenii că, astăzi, echipa PNL Gorj a depus dosarele de candidaturi pentru Senat și Camera Deputaților. Suntem împreună cu colegii noștri și am mers la Biroul Electoral Județean cu gândul că avem o datorie față de județul nostru, Gorjul înseamnă acasă pentru noi și Gorjul trebuie să însemne acasă pentru toți gorjenii. Avem lucruri de oferit, suntem oameni care au avut succes în activitățile pe care le-am desfășurat până acum”, a transmis Ion Iordache, în cadrul conferinței de presă susținute după depunerea candidaturilor.

Iulian Popescu susține că propunerea PNL Gorj pentru alegerile parlamentare presupune numai oameni de succes. ”Legat de lista liberalilor care apar pe cele două buletine de vot, pot să spun că ea include o gamă largă de aspecte de care am ținut cont: în primul rând, pregătirea profesională, absolut toți oamenii din echipa liberală sunt oameni care au dovedit că au succes în activitatea profesională, au reușit să construiască de la 0 lucruri, sunt oameni care știu să facă lucruri. Aici am ținut cont și de o acoperire geografică a județului. Gorjul este locul gorjenilor. Gorjul înseamnă acasă”, a declarat fostul prefect de Gorj.

Cei care nu au putut să fie alături de echipă astăzi sunt Ion Sârbu și primarul de la Rovinari, Robert Filip. Potrivit lui Iordache, cei doi au avut urgențe medicale.


Liberalii au depus 18.750 de semnături, însă ar fi fost adunate mult mai multe, fiind selectate doar cinci dosare.

Galerie foto



Vizualizări: 1,237

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: