Bucătăreasa de pe Transalpina, la Chefi la cuțite

Maria Spinciu, bucătăreasa care a cucerit sute de turiști pe Transalpina cu mâncăruri gustoase pe care le-a pregătit la ceaune, în fața pofticioșilor, a făcut senzație și la Chefi la cuțite, show-ul culinar de la Antena 1.
În primă fază, a uimit juriul cu portul tradițional pe care îl poartă cu mândrie la toate evenimentele gastronomice la care participă.
„Eu mă îmbrac zi de zi tradițional. Călătoresc prin țară cu o dubă legată de rulotă, singură, cu 10-12 tuciuri. Am pus tuciurile și în curtea Ministerului Agriculturii, am făcut demonstrații gratuit pentru tineri. Am stat două luni pe Transalpina”, le-a mărturisit Maria Spinciu juraților.
Bucătăreasa a cucerit turiști români și străini, vara trecută, pe Transalpina, unde a gătit mâncare tradițională la ceaun.
Vizualizări: 2,431
Distribuie Trimite pe WhatsApp