Panouri fotovoltaice pe acoperişul unei instituţii publice din Târgu Jiu

Sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Gorj va fi reabilitat. Este vorba despre lucrări de modernizare şi reabilitare termică ce vor fi efectuate. Valoarea lucrărilor este de 1,3 milioane de lei. Banii sunt alocaţi prin Programul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.

Va fi înlocuită tâmplăria actuală cu geamuri termopane. De asemenea, se vor face lucrări la acoperiş şi la instalaţiile electrice.

Vor fi montate şi două pompe de căldură şi va fi modernizată instalaţia de climatizare prin montarea unor unităţi de aer condiţionat. Clădirea va avea şi instalaţii alternative de producere a energiei electrice cu panouri fotovoltaice. Se va monta un sistem on-grid de panouri fotovoltaice cu puterea de 30kW, compus din : -panouri solare monocristaline cu puterea de 600W; -invertor on-grid trifazat cu puterea de 30kW Reparații și vopsitorii pereți și tavane interior Lucrări de reparații, finisaj și vopsitorii pereți interiori și tavanelor noi se vor face după lucrările de realizare instalații termice, instalații electrice.

Vizualizări: 1,530

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: