Ordonanța austerității lasă drumurile fără asfalt

Nu poate depune proiecte pentru asfaltarea mai multor drumuri sătești, pentru că acesta nu sunt cadastrare. Drumurile sunt pietruite și, de fiecare dată când plouă mai puternic, pietrișul este luat de șuvoaie. 

Situația aceasta nu se va rezolva prea curând în comuna Schela din județul Gorj, pentru că ordonanța austerității blochează activitatea autorităților care voiau să cadastreze aceste drumuri și să găsească o sursă de finanțare pentru a le moderniza.

"Mi-am propus ca în această toamnă să cadastrez cele 7-8 drumuri sătești, care au maxim un kilometru. Ordonanța austerității nu mă lăsa să inchei contract cu nicio firmă specializată că să îmi facă cadastru și din acest motiv nici nu pot depune proiect pe vreun program ca sa le pot asfalta. Noi în campanie am promis că facem asta, dar apar acest gen de situații de ordonanțe care efectiv te blochează", a spus primarul din comuna Schela, Gabriel Deteșan.

Comuna Schela are o rețea de de drumuri comunale si satesti ce traverseaza satele Arsuri, Gornăcel, Păjiștele, Sâmbotin și Schela.

Vizualizări: 427

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: