Primele oferte pentru drumul expres Târgu Jiu – Craiova

Drumarii așteaptă, în câteva zile, primele oferte pentru drumul expres Târgu Jiu – Craiova. În perioada 15 – 17 octombrie, constructorii interesați de aceste lucrări sunt așteptați să depună oferte pentru primele trei din cele șase loturi ale viitorului drum expres. 

Noul drum va avea 110 kilometri și e împărțit în șase loturi. Conexiunea între Craiova și Târgu Jiu se va realiza prin autostradă și drum expres.  În județul Dolj vor fi 47,3 km, iar în județul Gorj, 62,7 km. 

Pentru Lotul 1, valoarea estimată a contractului este de 1,65 miliarde de lei, iar termenul limită de depunere a ofertelor este 15 octombrie. Lotul 1 al Autostrăzii Craiova – Filiași are o lungime de aproximativ 10,3 km.

Lotul 2 al Autostrăzii Craiova – Filiași are 14,4 km și o valoarea estimată a contractului de 1,97 miliarde de lei. Termenul limită de depunere a ofertelor este 16 octombrie.

Lotul 3 este drum de mare viteză, Craiova – Filiași – Târgu Jiu, în lungime de aproximativ 21,7 km. Valoarea estimată a contractului este de 2,72 miliarde de lei, iar termenul limită de depunere a ofertelor este 17 octombrie, potrivit datelor din Sistemul Electronic de Licitații Publice.

Vizualizări: 644

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: