Bătaie de joc pe final de mandat 

A inițiat două proiecte de hotărâre, însă nu le-a trecut prin Consiliul Local pentru aprobare. Este vorba de primarul din comuna gorjeană Turcinești, Dumitru Modrea, care are zilele numărate la primărie, după ce a pierdut alegerile în luna iunie.

Primarul a inițiat două proiecte de hotărâre pe care nu le-a înregistrat și nici nu le-a introdus pe ordinea de zi a ședinței din 30 septembrie. 

"Domnul primar le-a inițiat și nu a vrut să le introducă pe ordinea de zi a ședinței din septembrie pentru a fi votate. Eu personal am vorbit cu dumnealui și mi-a spus clar că, atât cât va mai fi primar, nu vrea să mai convoace Consiliului Local", a declarat viceprimarul Ion Dijmărescu, cel care îi va lua locul in scurt timp lui Dumitru Modrea.

Să fie vorba de bătaie de joc la adresa cetățenilor sau de sabotare a noului primar? Unul din cele două proiecte vizează acordarea unor facilități fiscale reprezentând anularea unor obligații bugetare pentru anul 2024 și celălalt se referă la organizarea "Zilelor comunei" și "Hora satului", în perioada 26-27 octombrie, prin alocarea a 45.000 de lei de la bugetul local.

"Stimați cetățeni ai Comunei Turcinești, vă aduc la cunoștință că Modrea Dumitru se opune și în acest moment la aceste două proiecte și nu vrea sa convoace ședința de Consiliu Local. Cele două proiecte sunt în interesul cetățenilor comunei, unul fiind cu privire la facilități fiscale, iar cel de-al doilea fiind cu privire la Zilele Comunei Turcinești. Aceste două proiecte au fost de luna trecută, dar la sfârșitul lunii septembrie a promis că vor fi pe ordinea de zi la începutul acestei luni. Din păcate tot ce face îl caracterizează, încercând prin orice mijloace să obstrucționeze activitatea administrației publice locale. Să nu uităm  că la fel a încercat să obstrucționeze în vara și plecarea copiilor în tabăra de la Brașov. Vă mulțumesc pentru înțelegere", este anunțul viceprimarului Ion Dijmărescu.

Galerie foto



Vizualizări: 1,250

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: