O nouă victorie în campionat și se mențin pe locul 1

Echipa de handbal masculin Juniori 3 a CSM Târgu Jiu a înregistrat o nouă victorie în Campionatul Naţional. Liderul CSM Târgu Jiu a trecut de CSS Craiova, scor 33-26, la pauză 17-11 în meciul care a contat pentru etapa a 9-a din Seria I. 

Prima fază a Campionatului Național rezervat juniorilor 3 este tot mai aproape de final. Duminică, în penultima etapă din prima parte a campionatului, liderul Seriei I, CSM Târgu Jiu, a înregistrat o nouă victorie, cea de a 8-a din actualul sezon, după ce a trecut fără probleme de CSS Craiova, scor 33-26. Handbaliştii pregătiţi de antrenorul Vali Popescu şi-au respectat statutul de lideri ai seriei şi au controlat partida de la un capăt la celălalt.

Antrenorul Vali Popescu şi a felicitat jucătorii pentru modul în care au abordat partida cu Craiova. ”Am reuşit să câştigăm şi asta mă bucură foarte mult. Sunt mulţumit şi de anumite momente din meci, în care am reuşit să jucăm un handbal foarte bun si pentru asta vreau să-i felicit pe băieţi. Ce am remarcat astăzi a fost bucuria copiilor, care a fost de nedescris, şi asta datorită faptului că au avut posibilitatea să joace pe o suprafaţă de joc, pe care se joacă meciurile din cupele europene EHF”, a declarat pentru csmtargujiu.ro antrenorul juniorilor 3, Vali Popescu.

Echipa de juniori 3 a CSM Târgu Jiu se menţine lider al seriei şi este deja calificată în Grupele Valoare.

CSM Târgu Jiu: Vlad Mezdrea, Mihai Bordușanu 1g, Darius Beuran, Narcis Popescu, Ianis Penescu 6g, Andrei Mornea, Alexandru Ungureanu, David Bîrlete 2g, Alexandru Anghel 1g, Ștefan Stănoiu, Mihai Ularu, David Honcioiu 3g, Mihnea Ciobanu 3g, Vlad Călinoiu 7g, Robert Guran 5g, Cătălin Popescu 5g. Antrenor: Valentin Popescu.

CAMPIONATUL NAȚIONAL DE JUNIORI 3

EDIȚIA 2023-2024

SERIA I / ETAPA 9

TÂRGU JIU, SALA SPORTURILOR

DUMINICĂ, 18 FEBRUARIE 2024, ORA 13.30

CSM TÂRGU JIU – CSS CRAIOVA 33-26(17-11)

Vizualizări: 704

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: