Cu moralul la pământ după meciul cu FC Botoșani!

Jucătorii celor de la Universitatea Craiova sunt cu moralul la pământ după meciul cu FC Botoșani, încheiat la egalitate, scor 2-2, pe terenul moldovenilor. La finalul partidei, aceștia au vorbit despre prestația pe care au avut-o și știu de ce nu reușesc să se impună în Liga 1.

FC Botoșani a început în forță meciul cu Universitatea Craiova și a condus cu scorul de 2-0. Cu toate acestea, oltenii s-au redresat și au reușit să plece cu un punct de pe terenul moldovenilor.

La finalul partidei de la Botoșani, care s-a încheiat la egalitate, scor 2-2, Nicușor Bancu a vorbit despre prestația echipei. Căpitanul grupării din Bănie susține echipa pierde multe puncte din cauza greșelilor din defensivă. 

„Suntem dezamăgiți că nu am câștigat, pentru că am început bine partida. Am primit primul gol foarte ușor, al doilea la fel. Nu am ținut ritmul din primele minute, dar repriza a doua am jucat foarte bine. Dacă egalam mai devreme, puteam să câștigăm. Adversarii nu au multe șanse, dar noi le facem goluri cadou. Principalul obiectiv este play-off-ul și Cupa României”, a declarat Bancu la finalul partidei de la Botoșani, vorbind și despre obiectivele pe care Universitatea Craiova le mai are în acest sezon de Superliga României.

Oltenii au reușit să obțină o singură victorie în cele cinci meciuri disputate în acest an, pe terenul celor de la Sepsi Sf. Gheorge, scor 3-1.

Vizualizări: 508

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: