O nouă cupolă de foc deasupra Românie cu 44 de grade la umbră!

După câteva zile mai răcoroase, canicula revine în forță în România în weekend, și mai ales săptămâna viitoare. Temperaturile vor ajunge și la 40 de grade iar meteorologii anticipează Codul Roșu de caniculă cu temperaturi resimțite de 44 de grade la umbră.

Directorul ANM, Elena Mateescu, a anunţat că vremea se schimbă radical! Începând de vineri  vremea s-a încălzit din nou  iar în weekend și la începutul săptămânii viitoare vom avea temperaturi caniculare. Potrivit meteorologilor, deasupra României se va instala o „cupolă de foc”.

Meteorologii AccuWheater anunță temperaturi de foc în București și în restul României. Potrivit prognozei, pe 9 și respectiv 10 iulie vom avea temperaturi de 39 de grade, dar se vor resimți ca fiind 44 de grade.

În perioada 7-10 iulie, conform prognozei AccuWheater vom avea temperaturi în creștere. De la 36 de grade la începutul perioadei, până spre finalul perioadei când vom ajunge la temperaturi de 39-40 de grade în București. Acestea însă vor fi resimțite ca fiind 44 de grade la umbră.

În aceste condiţii, Administrația Națională de Meteorologie ar putea emite un nou Cod Roșu de caniculă.

Galerie foto


Vizualizări: 1,266

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: