Nu au protestat degeaba la MTS! Vești bune de Paște pentru sportivii de la Pandurii

Sportivii clubului Pandurii Târgu Jiu au primit vești bune înainte de sărbătorile de Paște. Lăsați de MTS fără premiile de final de an pentru performanțele și medaliile obținute anul trecut, sportivii și antrenorii își vor putea primi banii meritați.

Vestea a fost dată de directorul Clubului Sportiv Pandurii Târgu Jiu, Mihai Prunariu, care a dat și alte vești bune referitoare la Hotelul Sport, care este închis de mai mulți ani, tot din cauza lipsei fondurilor necesare pentru a achiziționa o centrală.

Directorul Mihai Prunariu dar și alți angajați ai clubului au protestat recent la sediul MTS alături de alți membri din sindicatul cluburilor sportive din țară, printre revendicările celor de la Târgu Jiu existând aceste probleme nerezolvate de mai mulți ani în ceea ce privește Hotelul Sport, dar și diminuarea bugetului clubului care a dus anul trecut la tăierea fondurilor de premiere a sportivilor clubului, cu toate că aceștia au avut performanțe și au adus numeroase medalii de la campionatele naționale.

„Sărbătorile Pascale nu vin cu mâna goală la Pandurii! Ne vom premia sportivii și antrenorii pentru rezultatele de anul trecut, vom cumpăra și centrala de fum, să dăm drumul la hotel. Mulțumesc conducerii Ministerului Sportului pentru rezolvarea problemelor clubului. Cele rele să se spele, cele bune să se adune! Sărbători binecuvântate!”, a fost anunțul făcut de directorul clubului Pandurii înainte de sărbătorile pascale.

Vizualizări: 527

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: