Motru va avea o sală de sport nouă

O nouă sală de sport va fi construită la Motru, atât pentru sportivi, dar şi pentru elevii de la şcolile din municipiu. Primarul Cosmin Morega vrea să facă, pe lângă modernizarea stadionului, şi o sală de sport modernă cu 180 de locuri.

Deja au început demersurile pentru a obține finanțare de la Compania Națională de Investiții pentru noul stadion din Motru dar primarul Cosmin Morega a anunţat că vor demara înaintea acestui proiect lucrările la noua sală de sport din Motru.

Lucrările de la stadion vor include şi modernizări la actuala sală de lupte din incintă dar şi la terenul sintetic amenajat la Motru de Pandurii Târgu Jiu, acolo primarul precizând că va realiza şi o tribună cu o capacitate de 100 de locuri.

Edilul a precizat că, tot prin Compania Națională de Investiții, la Motru va fi construită o sală de sport cu o capacitate de 180 de locuri, o investiţie cu valoare de  două milioane de lei care urmează să fie scoasă la licitație în luna aprilie: „Avem scos la licitație, pentru luna aprilie, tot prin Compania Națională de Investiții, ca și pentru stadion, proiectul pentru realizarea unei săli de sport c o capacitate de 180 de locuri. Sala este chiar binevenită în Municipiul Motru. Va fi amplasată în zona dintre cele școli, Coşbuc şi Generala numărul 2. Sala va deservi această zonă a oraşului şi toţi elevii de la aceste şcoli vor putea beneficia de această sală iar investiţia se ridică la două milioane de lei”.

Proiectul de modernizare a stadionului actual se ridică la aproximativ 3,3 milioane de euro, iar edilul din Motru a precizat că arena ar urma să fie dotată inclusiv cu panouri fotovoltaice pentru iluminat, încălzire şi apă caldă.

Vizualizări: 818

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: