Miruță: Planul lui Ciolacu este "fără cărbune"

"Marcel Ciolacu, candidat PSD, anunță astăzi, la lansarea candidaturii, că planul lui pentru securitatea energetică e FĂRĂ cărbune", a subliniat astăzi președintele USR Gorj, Radu Miruță.

„Prezentare oficială a PSD, a proiectului de ţară al lui Marcel Ciolacu. Planul pentru energia din România e fără cărbune! Da, ați citit bine: Marcel Ciolacu, candidat PSD, anunță astăzi, la lansarea candidaturii, că planul lui pentru securitatea energetică e FĂRĂ cărbune. Doar energie verde și gaz. Păi de unde, măi Marcel Ciolacu? Că nu-i cât trebuie! Spune-ne ce te faci cu planul tău când energia asta “frumoasă” nu-i destulă? Spune-le oamenilor adevărul, explică-le ce se întâmplă și în prezent, de când ești premier. Spune că ne pui să cumpărăm la preț dublu chiar și acum și asta se va întâmpla mai abitir dacă tu spui “Adio, cărbune!”. La preț dublu de la vecinii care ne-o vând tot pe cea produsă pe bază de cărbune, dar la ei în țară. Ne-o vând dublu față de asta de la Rovinari, Turceni, Ișalnița. Ăsta da plan, dacă vrei să îngropi o țară! Să fie limpede! Eu susțin orice MW produs în plus, eu susțin energia verde. DAR, cu o condiție. Să trecem la ea când ne asigurăm că avem ce ne trebuie!”, a scris Miruţă pe pagina de socializare.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, și-a lansat oficial candidatura la alegerile prezidențiale. Acesta și-a prezentat duminică, la Palatul Parlamentului, Proiectul pentru România.

Vizualizări: 518

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: