Noul primar a lăsat afacerea pe mâna soției

Un om de afaceri din Gorj este nevoit să lase firma pe mâna soției, pentru că urmează să își preia mandatul de primar al comunei Plopșoru. Petre Ștefan Șoșoi, cunoscut de localnici drept Gigi Șoșoi, a fost mediatizat la nivel național după participarea din toamna trecută la emisiunea "Imperiul Leilor", unde a obținut 200.000 de euro să-și continue afacerea.

Șoșoi a fost ales primar îl luna iunie, a depus jurământul în octombrie și nu-și mai poate conduce afacerea, pe care a încredințat-o soției și mamei sale.

"Eu nu pot să mă mai ocup de afacerea pe care am deschis-o în comună cu banii câștigați în 15 ani în Italia. Se va ocupa soția și mama mea. Deja am făcut toate actele că să nu fie probleme", a spus Șoșoi.

Împreună cu soția a făcut în satul Olari o stație peco, magazine, dar și un restaurant unde a adus celebra pizza cu praz. A vrut să se extindă și a obținut de la "Imperiul Leilor" 200.000 de euro.

"Soția va continua și investițiile pentru care am obținut cei 200.000 de euro. Sunt în colaborare cu doamna Cristina Bâtlan și vrem să facem un parc de panouri fotovoltaice, stații de încărcare electrică, dar și o fermă de păsări și animale, iar carnea să o folosim la noi în restaurant. De asemenea, ne gândim și la o micro fermă cu diferite animăluțe și păsări care să poarte fi vizitată de copii, să le dea mâncare și așa mai departe", a mai spus primarul ales din Plopșoru.

Vizualizări: 2,279

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: