Mihai Paraschiv, suspendat de la Transloc: Este doar o răzbunare a unor persoane din AGA

Mihai Paraschiv a fost suspendat din funcția de director al societății de transport în comun Transloc. Decizia a fost luată de Adunarea Generală a Acționarilor, care a motivat că Paraschiv nu ar fi dus la îndeplinire măsuri lăsate de ANAF în urma unui control făcut în urmă cu doi ani. 

Paraschiv este în concediu şi spune că a aflat din presă despre decizia luată de AGA. El consideră că este doar o răzbunare: "Am văzut şi eu articolul de presă de dimineaţă. Sunt plecat în concediu încă de luni, de pe data de 26 iunie. De puţin timp au apărut hotărârile AGA publicate pe site-ul societăţii Transloc şi, din câte se pare, informaţia este corectă. Mie nu mi-a comunicat nimeni absolut nimic oficial în acest aspect", a spus Mihai Paraschiv pentru ziarul Pandurul.

Motivul suspendării directorului Transloc îl reprezintă recuperarea unui prejudiciu în urma unui control ANAF efectuat acum doi ani. Paraschiv susţine că acest proces este încă pe rol şi că nu s-a ajuns la o decizie finală.

Cât despre ce urmează să se întâmple mai departe, Mihai Paraschiv transmite că va aştepta să fie informat oficial: "Constat cu stupoare că, mai nou, Adunarea Generală a Acţionarilor numeşte directori, atribut al Consiliului de Administraţie, de altfel. Hotărârile apărute de curând pe site-ul societăţii sunt cel puţin bizare. Dar rămâne de văzut după ce o să termin concediul ce e de făcut după ce mi se va comunica oficial ce demersuri s-au făcut acolo. Mie nu mi s-a spus absolut nimic. Cred că este doar o răzbunare a unor persoane din AGA cărora nu le-au fost îndeplinite anumite solicitări nelegale”

În locul său, a fost împuternicit Silviu Pîrvuțoiu. 

Vizualizări: 3,103

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: