Demolează o grădiniță ca să facă loc de joacă

Decizie de neînțeles luată de autoritățile locale din comuna Bumbesti-Pițic. Primarul din localitate a decis să demoleze o grădiniță din satul Cârligei și în locul ei să amenajeze un loc de joacă. Un consilier local recunoaște că a votat proiectul de hotărâre fără să știe în ce stadiu este clădirea.

Grădinița nu mai funcționează de câțiva ani, însă clădirea nu este degradată. Cu toate acestea, consilierii locali au votat propunerea primarului, care vrea să demoleze clădirea pentru a construi un loc de joacă.

Aleșii locali au votat fără să cunoască situația foarte bine, unul dintre consilieri a văzut după ce a votat, că a contribuit la demolarea nejustificată a unei clădiri.

 "Eu, consilierul local Emilian Crețoiu, am făcut un act de trădare a intereselor cetățenilor comunei Bumbești Pițic. Am votat demolarea Grădiniței din Cârligei. Vă rog să vizualizați filmarea ședinței unde Irina Cojocaru a prezentat grădinița ca pe un potențial pericol, o ruină, o dărăpănătură ce nu mai poate fi reabilitată și că în locul ei vrea ea să facă un loc de joacă. Eu, în ciuda faptului că o știam că denaturează adevărul, am crezut-o și am votat pentru. Astăzi vă cer iertare pentru această greșeală gravă pe care am comis-o. Voi fi apăsat de conștiință că și cu aprobarea mea s-a demolat o construcție perfect funcțională. Am fost curios să văd stadiul în care e grădinița. Oamenii mi-au spus că la ultimele alegeri s-a votat în ea. Deci arată bine. Din ce văzui eu pe dinafară e o clădire solidă ce necesită mici reparații", a recunoscut consilierul local Emilian Crețoiu.

Primarul comunei încă nu a oferit o reacție publică pentru această decizie, dar este surprinzător cum unii aleși locali aprobă proiecte fără să le documenteze. 

Vizualizări: 1,415

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: