Mesajul Spitalului Târgu Jiu după moartea medicului Ramona Oprea

Reprezentanții Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu au postat un mesaj pe rețelele de socializare, după ce medicul Ramona Oprea a pierdut lupta cu viața.

  

Aceasta suferea de o boală necruțătoare și a decedat weekend-ul acesta.

”Am pierdut un medic empatic, un profesionist desăvârșit, un om cu un caracter aparte, care a fost mereu la datorie, căci meseria aleasă îi era vocație.


Doctorul Ramona Daniela Oprea, absolvent al Facultății de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara, a început cariera la Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu în vara anului 2008, la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU), mereu punând pacientul pe primul loc.
Dr Ramona Oprea a fost un medic foarte apreciat de pacienți și de colegii săi din Unitatea de Primiri Urgențe, cât și de cei din celelalte secții ale Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu.
Vestea tragicului său deces a fost primită cu multă tristețe și durere de cei alături de care a profesat la Spitalul Județean.


Conducerea Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu și întregul colectiv al unității medicale sunt alături de familia îndurerată a medicului plecat mult prea devreme dintre noi!
Transmitem sincere condoleanțe familiei greu încercate!
Dumnezeu să o odihnească în pace și în lumină”, a transmis SJU Târgu Jiu.

Multe mesaje curg pe rețelele de socializare. Interpreții de muzică populară, Marian Medregoniu și Roberta Crintea, și-au exprimat regretul cu privire la decesul medicului.

Galerie foto


Vizualizări: 1,551

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: