Medic: Nu este apă caldă în spital. DSP Gorj face vizite ”pe prietenie”. Reacția lui Narcis Stoian

Medicul Claudiu Soare continuă atacurile la adresa conducerii Spitalului Județean Târgu Jiu. De această dată el reclamă lipsa apei din spital. Totodată, spune că verficiările Direcției Sanitar Veterinare Gorj se fac ”pe prietenie” sugerând că nu sunt aplicate sancțiuni și de aceea nu se schimbă nimic.  În replică, directorul DSP Gorj, Narcis Stoian, spune că au fost aplicate și amenzi pentru problema semnalată de doctorul Soare.

Claudiu Soare spune că la spital apă caldă nu este iar cea rece e fără presiune. ”Dacă nu este mizerie în spital datorită șantierului veșnic și extrem de dezorganizat, poate ne spune conducerea cum se poate face curățenie in lipsa permanentă a apei calde și foarte frecvent a apei reci (de cele mai multe ori fără presiune). Vorbim de anul 2023 și in același timp despre lipsa apei….. Aceste lucruri au fost consemnate de mai multe ori de către reprezentanții DSP veniți in vizita de prietenie. Dacă cineva mai are îndoieli despre lucrurile pe care noi le-am semnalat și am cerut să fie remediate, vă spun încă o dată: un spital nu poate funcționa fără apa caldă. RUȘINE!”.

Narcis Stoian, directorul DSP Gorj, susține că spitalul a fost sancționat acum două săptămâni penru lipsa apei: ”Spitalul a fost sancționat contravențional în urmă cu două săptămâni tocmai pentru ce reclamă dl doctor. Sunt în reabilitare pe fonduri europene, se pierde finanțarea dacă lucrările nu sunt finalizate până la 31 decembrie. Au fost lăsate și măsuri cu termen, din ce știu problema cu apa a fost rezolvată”. Amenda a fost de 25.000 de lei.

Neconformitățile consemnate de DSP Gorj în raport arată că ”la data controlului, la nivelul secției inclusiv sălile de operații, nu era distribuită apa caldă din cauza unor probleme tehnice la nivelul conductei de apă caldă ( țeavă spartă la subsol)”. Termenul de conformitate era 25 august.

Vizualizări: 2,655

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: