Medalii la maraton pentru junioarele de la CSM Târgu Jiu

Atletele junioare care se pregătesc la CSM Târgu Jiu s-au întors cu medalii de la Maratonul Olteniei. Andreea Brânzan a cucerit medalia de argint, iar Sorana Sârbu medalia de bronz!

Atletele junioare de la CSM Târgu Jiu s-au întors cu medalii de la Maratonul Olteniei, competiție care a avut loc duminică, 27 august. Astfel,  Andreea Brânzan a cucerit medalia de argint, iar Sorana Sârbu medalia de bronz, a informat clubul primăriei. 

Cele două sportive pregătite de profesorul Ion Bură au alergat în cursa de 12 Km, destinată junioarelor, acestea fiind primele rezultate obţinute de atletele junioare pentru CSM Târgu Jiu. 

Maratonul Olteniei 2023 s-a derulat în perioada 26-27 august 2023, în Parcul Zavoi din Râmnicu Vâlcea, unde concurenţii au luat startul în probele de concurs deja consacrate: cursele de 12 Km, 22 km si 33 km, juniori şi seniori.

La cea de-a 11-a ediţie a Maratonului Olteniei au luat startul şi cele două junioare de la CSM Târgu Jiu, Andreea Brânzan şi Sorana Sârbu. Cele două sportive au fost selecţionate de curând de profesorul Ion Bură, care se ocupă de secţia de atletism a CSM Târgu Jiu. Deşi sunt de puţină vreme sub comanda antrenorului Ion Bură, junioarele de la CSM Târgu Jiu au făcut o cursă foarte bună. Ion Bură a declarat, pentru csmtargujiu.ro că este foarte mulţumit de evoluţia celor două sportive.

”Sportivele sunt nou selecţionate şi evoluţia lor a fost una foarte bună. Au alergat foarte bine, având în vedere şi vârsta lor, de 14 şi 15 ani. Ne pregătim în continuare şi sunt sigur că vor urma şi alte rezultate”, a precizat Ion Bură, antrenor la secţia atletism a CSM Târgu Jiu.

Vizualizări: 562

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: