Meci de Liga 1 pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu!

Au început lucrările la suprafața de joc a Stadionului Municipal din Târgu Jiu afectată de festivitățile și spectacolele care au avut loc în lunile mai și iunie. Primăria Târgu Jiu a contractat o firmă specializată pentru a îngriji suprafața de joc, urmând ca în cursul lunii iulie să se joace pe Municipal meciul de Liga 1 dintre FCU Craiova și FCSB.

Terenul de pe stadionul Municipal din Târgu Jiu se află în lucrări de refacere a suprafeței de joc, parțial afectate de evenimentele recente.

Primăria Târgu Jiu a contractat o firmă cu experiență pentru a reface suprafața de joc, în vederea disputării unui meci de Liga 1, după cum a anunțat miercuri primarul Marcel Romanescu: „Echipa lui Adrian Mititelu se întoarce pe stadionul nostru unde va evolua pe 16 iulie. În acest moment, gazonul de pe stadion se reface și mulțumim Societății Green Field, ai căror reprezentanți ne-au asigurat că suprafața de joc va fi gata pentru meciul din noul sezon din Liga 1”.

FCU Craiova a jucat constant câte un meci sau chiar mai multe, în ultimele sezoane, pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu, atunci când a avut terenul de la Craiova indisponibil. Atunci când evolua în eșaloanele inferioare, FCU Craiova a disputat la Târgu Jiu toate meciurile de pe teren propriu.

Vizualizări: 1,884

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: