Fostul pandur Eric de Oliveira a suferit un accident vascular cerebral

Fost jucător la Pandurii Târgu Jiu în urmă cu 10 ani, brazilianul Eric de Oliveira a suferit un accident vascular cerebral și se află internat la spitalul din Brașov. Retras din fotbal de doi ani, Eric era acum in staff-ul campioanei și se afla cu echipa în cantonament.

Eric de Oliveira a suferit un AVC în cantonamentul pe care campioana României îl susține în Poiana Brașov. El a fost transportat de urgență la spitalul din Brașov și se află în prezent în stare stabilă, fiind în afara oricărui pericol

Eric de Oliveira s-a retras în urmă cu doi ani din activitatea de fotbalist, tot  din cauza unor probleme de sănătate. Pentru că a jucat la Farul Constanța, Eric a fost cooptat în staff-ul lui Gică Hagi și acum a mers alături de Farul în cantonamentul din Poiana Brașov. În weekend acesta a suferit un accident vascular cerebral și a fost transportat de urgență la spital în Brașov, a informat iamsport.ro: „Din informațiile iAMSport.ro, Eric de Oliveira a ajuns vineri dimineață la spital, în jurul orei 09:50. Medicii au intervenit rapid și au reușit să-l stabilizeze și, în prezent, se află în afara oricărui pericol”.

Brazilianul a postat luni un mesaj pe contul său de Instagram, care, la prima vedere, a fost înțeles de foarte puțină lume pentru că incidentul nu a fost făcut public: ”Dumnezeu m-a salvat din nou”.

Eric de Oliveira a fost unul dintre cei mai valoroși fotbaliști străini care au ajuns în România, perioada în care a jucat la Pandurii și în grupele Europa League fiind una de care își amintește cu mare plăcere.

Vizualizări: 718

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: