Dragoș Militaru își face echipă de promovare în Liga 1. A luat un fost golgheter la Pandurii!

Cel mai bun antrenor din Liga 2 în ultimul sezon, gorjeanul Dragoș Militaru, își face echipă de promovare în Liga 1. Acesta a semnat recent cu fosta prim-divizionară Chindia și l-a luat în lot pe un alt gorjean, fostul golgheter de la Pandurii, Gabriel Dodoi.

Cu o zi înaintea reunirii lotului celor de la Chindia Târgoviște, echipa preluată recent de antrenorul gorjean Dragoș Militaru, a fost anunțat transferul la fosta formație de Liga 1 a lui Gabriel Dodoi.

Chindia mișcă astfel pe piața transferurilor, după o retrogradare incredibilă, la finalul primului și singurului meci jucat pe teren propriu în patru ani în prima ligă, 2-2 cu FC Voluntari pe 19 mai.

Au fost aduși, în ultimele zile, Florin Plămadă (fundaș, Poli Iași), Roberto Romeo (fundaș, FK Miercurea Ciuc), Vlad Prejmerean (mijlocaș, Unirea Slobozia) și Dorian Railean (portar, Unirea Dej), pentru ca luni la amiază clubul din Târgoviște să prezinte încă doi jucători: Gabriel Dodoi (fost jucător la ACS Viitorul) și Alexandru Gîț (Unirea Dej).

Atacantul Gabriel Dodoi este originar din Târgu Jiu, orașul din care se trage și Militaru și a fost crescut de clubul la care a evoluat și antrenorul, Pandurii, pentru care a evoluat mai multe sezoane. Dodoi a activat în sezonul recent încheiat la ACS Viitorul, o echipă adusă să joace pe stadionul din Târgu Jiu, pentru care a evoluat în 23 din cele 25 de meciuri din Liga 2, în toate intrând ca titular, de nu mai puțin de 19 ori a fost schimbat și a marcat 3 goluri.

Din păcate a intrat în conflict cu antrenorul Călin Cojocaru, care l-a și exclus din lot, astfel că a reziliat contractul și a plecat, la fel ca mulți alți jucători de la echipa care joacă la Târgu Jiu, majoritatea din aceleași motive sau din cauza restanțelor salariale.

În cariera sa gorjeanul a mai evoluat la Pandurii Târgu Jiu, CFR Cluj, Sepsi OSK, Rapid și CSM Reșița.  

”Bine ai venit, Gabriel Dodoi #Atacant +90 meciuri in Liga 2 din Romania.

Echipe la care a mai evoluat: Sepsi OSK Sf. Gheorghe, CFR Cluj, FC Rapid 1923, Pandurii Târgu Jiu si CSM Reșita. Mult succes la Chindia Târgoviște!”, a fost prezentarea pe care i-a făcut-o Chindia lui Gabriel Dodoi.

Vizualizări: 2,580

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: