Mai mult decât o masă din lemn masiv de stejar, alege arta marca Wood Bucovina, în decorul casei  

De mese și scaune avem nevoie în orice casă, însă doar utilitatea acestor piese de mobilier nu trebuie să fie motivul pentru care vom alege orice și de oriunde. Pentru cei care au pretenții mai ridicate cu privire la astfel de mobilier, Wood Bucovina le propune lucrări de mare finețe, aduse la rang de artă. Este vorba de mese din lemn masiv, din stejar, împreună cu scaunele tapițate.  
 
Astfel de piese de mobilier pot fi achiziționate în set sau individual. Wood Bucovina este producător al acestor frumuseți și haideți să vedem în ce livinguri sau zone de dining pot fi integrate. 
 
Când masa și scaunele devin punct de atracție în decorul casei  
 
Suntem obișnuiți ca elementele de decor care să atragă atenția să fie tablourile sau alte elemente decorative. Însă, când vorbim despre masa lemn masiv stejar nu ai cum să treci ușor cu vederea. Lucrată cu măiestrie, finisată până la perfecțiune, cu o formă atipică și însoțită de scaune tapițate, o astfel de masă strigă wow de la prima vedere. Te cucerește instant și mai apoi încă o dată, când îi observi detaliile.  
 
Cei care au mai văzut până acum lucrările celor de la Wood Bucovina, pot confirma, astfel de piese de mobilier sunt unice. Unele mese sunt realizate dintr-o singură bucată, în varianta lemnului aproape intact, cu imperfecțiunile sale. În combinație cu rășină epoxidică, este creată o masă trainică, modernă și de-a dreptul atrăgătoare.  
 
Doritorii pot opta pentru masă de cafea de acest stil sau masă de dining. Caz în care se vor orienta și pentru completarea acesteia, cu scaune tapitate. La acest capitol,  au de ales variante inspirate din stilul scandinav, cu picioarele din metal vopsit, cu tapițerie din catifea (sunt disponibile variante cromatice precum turcoaz, galben, crem, negru etc).  
 
În ce tipuri de livinguri sunt potrivite? În cele moderne, amenajate în stil industrial de ce nu. Sunt versatile, având în vedere că au ca suport picioare metalice de diferite culori, dispuse interesant - în X; pătrat etc.  
 
Configurează masa dorită  
 
Cu gândul că orice piesă de mobilier am alege aceasta este de dorit a fi trainică, avem pretenții în ceea ce privește stilul. Pentru doritorii de stil original și de potrivire 100% cu spațiul alocat pentru o masă cu scaune, pot opta pentru configurarea pieselor de mobilier. Își aleg modelul dorit, la care există opțiunea de configurare și selectează cantul drept sau natural, culoarea piciorului și dimensiunea blatului - ce poate fi de minim 1200x900 și cel mult 3500x1000.  
 
Pentru unele produse comandate de aici beneficiați de transport și montaj gratuit. Detalii în acest sens sunt și în pagina oficială. 
 
Lemnul masiv nu va fi niciodată detronat, indiferent că vorbim de piese de mobilier sau mobilier mic, funcțional și decorativ. Prețuim această resursă și pentru că se definește prin avantaje multiple, de la faptul că are rezistență îndelungată până la frumusețea sa autentică. Pentru cei care știu să pună preț pe mobilierul din lemn, vor distinge calitatea fără egal la produsele de la Wood Bucovina.  
 
 
Contact: 
Calea Unirii, nr. 37, Suceava 
[email protected] 
0745 554 161 
 
Sursă foto: woodbucovina.ro 
 

Vizualizări: 358

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Gospodar:

Citește și: