Magazine pline de globulețe, decorațiuni pe străzi. În octombrie!

Deși este miezul toamnei, iar vremea este mai degrabă de final de vară, magazinele din Târgu-Jiu sunt pline de articole de sărbători. Au apărut decorațiunile de Crăciun, globuri și chiar articole casnice cu tematică de sărbători.

Târgujienii se uită nedumeriți în jurul lor și nu știu dacă să se bucure de frumusețea toamnei sau de venirea sărbătorilor.

"Este ireal ce se întâmplă. Înțeleg faptul că suntem o societate de consum, dar parcă este prea mult să grăbești venirea sărbătorilor. Pomii încă sunt verzi, vremea este plăcută și magazinele pline cu decorațiuni de iarnă. Aș fi vrut să cumpăr o decorațiune de toamnă pentru casă, grădină, dar ce sa vezi... nimic. Totul este pentru Crăciun", a declarat un târgujian.

Supărați sunt și micuții, care în așteptarea Halloween-ului au dat de Moș Crăciun în magazine.

"Eu și prietenii mei voiam să dăm o petrecere de Halloween și nu prea găsim costume. Am tot căutat, dar nu avem de unde alege. Ne gândeam la o petrecere in pijamale, dar și acestea sunt tot de Crăciun în magazine. Nu înțeleg ce atâta grabă", a spus un client.

Și pe străzi parcă bate Crăciunul la ușă. Ca totul să fie gata până la 1 Decembrie, când se va aprinde iluminatul de sărbători, autoritățile din Târgu Jiu au început să monteze decorațiunile și se fac deja probe.

Galerie foto



Vizualizări: 629

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: