Angajări la un liceu din Târgu Jiu

Liceul Tehnologic ”Ioan Culcer” din Târgu Jiu a scos la concurs posturi de pedagog școlar, secretar, magaziner și îngrijitor de curățenie.
Conform anunțului, cei care doresc să ocupe postul de magaziner trebuie să aibă studii medii finalizate cu diplomă de bacalaureat și o experiență de cel puțin cinci ani în domeniul gestiunii. De asemenea, este necesară cunoașterea la un nivel mediu a programelor de operare pe calculator precum Word, Excel și Internet Explorer, iar în situații speciale, se solicită disponibilitate pentru prelungirea programului de lucru.


Pentru postul de îngrijitor de curățenie, candidatul trebuie să aibă studii medii, precum și o vechime în muncă de minimum cinci ani.


În ceea ce privește postul de pedagog școlar, acesta necesită studii superioare finalizate cu diplomă de licență și cel puțin cinci ani de experiență în muncă. Candidatul trebuie să aibă cunoștințe solide de utilizare a calculatorului, în special a programelor Word, Excel, Internet Explorer și PowerPoint. De asemenea, experiența în lucrul cu copiii este o condiție esențială, iar în caz de necesitate, se solicită disponibilitate pentru program prelungit sau pentru sarcini suplimentare față de cele obișnuite.


Persoanele care vor să aplice pentru postul de secretar trebuie să aibă studii medii, finalizate cu diplomă de bacalaureat și experiență de muncă de cel puțin șapte ani. Este necesară și o bună cunoaștere a utilizării calculatorului, în special a programelor Word, Excel și Internet Explorer, abilități care vor trebui dovedite prin documentele anexate la CV. În plus, candidații trebuie să aibă capacitatea de a comunica eficient cu colegii și să fie disponibili pentru prelungirea programului de lucru atunci când este necesar.


Dosarele se depun până la data de 25 octombrie. Probele scrise vor avea loc pe data de 8 noiembrie.

Vizualizări: 724

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: