Lui Iordache nu i se pare ”în regulă” când vorbește Cotojman

Senatorul Ion Iordache, posibil candidat pentru șefia filialei Gorj a PNL, crede că un coleg, primarul Liviu Cotojman, nu ar trebui să vorbească despre alegerile sau candidații de la PNL Gorj și mai bine și-ar vedea de comuna lui. Cotojman este membru în Biroul Politic Județean al PNL Gorj, organismul care va decide și data alegerilor.   

Primarul din Roșia de Amaradia, Liviu Cotojman, este un ”preferat” al radiourilor și posturilor de televiziune, deoarece nu se dă în lături când e vorba să comenteze ceea ce se întâmplă în partid ori să-și spună opinia despre diverse lucruri. Și nu este singurul liberal care are opinii. Marcel Romanescu, primarul din Târgu Jiu, este extrem de rar de acord cu ceva, mai ales la partid, politica sa fiind să fie ”împotrivă”.

Interesant este că senatorul Ion Iordache pare să nu tolereze opiniile altora, în această perioadă.

Cotojman a declarat presei că se discută și despre o eventuală candidatură a Cristinei Cilibiu, prefect de Gorj, la șefia organizației. Iordache l-a taxat pentru această declarație. ”Din câte am discutat, ea (n.r- Cristina Cilibiu) nu își dorește să candideze. Asta știu eu acuma. (…) Eu zic că Liviu Cotojman ar trebui să vorbească numele lui și nu în numele tuturor. Și nu mi se pare deloc în regulă să vorbească el și să-și dea cu presupusul și ar trebui să-și vadă de comuna lui, de ce are de făcut pe acolo, pe la el prin comună. Sau dacă candidează, să candideze el și nu cred că este treaba lui să facă lucrurile acestea”, a declarat Iordache la Radio infinit.

Cât despre alegeri, Iordache spune clar faptul că anunță o candidatură după ce vede norma de reprezentare și delegații la alegeri.

Alegerile pentru președinția PNL Gorj ar putea fi la finalul lunii noiembrie. 

Vizualizări: 2,516

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: