Treasure Hunt în Parcul Central din Târgu Jiu

La inițiativa unor elevi olimpici medaliați internațional și național de la Colegiul Național ”Ecaterina Teodoroiu” din Târgu Jiu, s-a întemeiat un club de științe "STEM pentru Tineri" pentru a aduce tinerii mai aproape de știință.


Pe data de 20 iunie, la ora 18:00, Parcul Central va deveni locul unei aventuri stelare organizate de clubul de științe "STEM pentru Tineri". Evenimentul promite să fie o experiență educativă și distractivă pentru toți participanții.


Acest Treasure Hunt se va desfășura în echipe de câte patru membri, care vor colabora pentru a rezolva o serie de enigme și provocări legate de planete, sateliți și alte mistere ale sistemului solar. Acesta este conceput pentru a stimula curiozitatea și pasiunea pentru știință în rândul tinerilor, în timp ce promovează lucrul în echipă și gândirea critică.


Organizatorii au pregătit și premii pentru echipele câștigătoare. Pe lângă diplome, cei mai buni dintre participanți vor primi și telescoape și binocluri.


Treasure Hunt-ul este deschis pentru toate categoriile de vârstă, iar înscrierile se pot face pe următorul link:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeUg6cMUthyOIVX715n1m4uSogHTynwIUxu3SYXc-VcKINShw/viewform


"Ne dorim să oferim tinerilor o modalitate interactivă de a învăța despre sistemul solar și despre știință în general. Treasure Hunt-ul este o ocazie perfectă pentru a combina educația cu distracția într-un mod care să fie atractiv pentru toți participanții", au declarat membrii echipei "STEM pentru Tineri".



Vizualizări: 2,401

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: