Au sărbătorit Ziua Copilului în curtea bisericii. 80 de participanți

În jur de 80 de copii au participat sâmbătă, 1 iunie, la activitățile organizate în curtea Bisericii Sf Mare Mucenic Gheorghe.

Pictura pe față, baloanele, păpușile din ață, au fost doar câteva dintre surprizele pregătite pentru cei mici.

”Copilăria este Raiul pe pământ, rămâne Raiul din noi!
La mulți ani binecuvântați, dragi copii!
Vă mulțumim că ați participat în număr atât de mare la activitățile organizate de Parohia Țicleni cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului!
80 de copii ne-au arătat astăzi ce înseamnă bucuria și cât de mult îți înseninează tot sufletul zâmbetul unei ființe nevinovate!
Curtea Bisericii Sf Mare Mucenic Gheorghe a fost locul unde dna Mădălina Mischiu , animator, a oferit momente cu adevărat speciale micuților prezenți (pictură pe față, momentul cel mai așteptat și realizare de figurine din baloane), iar dna Liliana Arapu , meșter popular din Stroesti-Arcani, i-a învățat să creeze păpuși din ață.
Copiii au pictat pe sticlă, aceasta fiind una dintre activitățile lor preferate, au țesut alături de dna Marcela Mincea, au creat diverse modele din cuie și ață și au desenat cu, cretă colorată pe aleile din curtea lăcașului de cult.
Adriana Mujescu și Bogdan Mujescu au oferit copiilor, cu bucurie, două torturi extraordinar de gustoase, iar mai multe doamne (bunici și mămici) au adus prăjituri de casă! La finalul activităților, copiii au primit dulciuri cadou”, transmite părintele Dragomir .

Galerie foto




Vizualizări: 874

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: